Aquarium design 

Muuraquariums zie je almaar meer opduiken in verschillende binnenruimtes. Ze blijven fascineren, nemen weinig plaats in en vragen weinig onderhoud. Sfeeralux levert dit design aquarium volledig op maat en installeert hem op een professionele manier. Neem een unieke inkijk in het onderwaterleven.

Aquarium design
 

Muuraquarium: een levend schilderij

Een aquarium tegen uw muur maakt indruk en zuigt alle aandacht naar zich toe. Waarom? Het is een schouwspel van licht en kleur met levende fauna en flora. Kortom, een ode aan de natuur die altijd blijft boeien. Een unieke inkijk in het onderwaterleven. Noem het gerust uw persoonlijke stukje paradijs.

En wat met de inhoud? Die bestelt u gewoon mee bij uw aquarium. Vraag advies aan onze experts en kies de mooiste vissen voor uw aquarium.

Makkelijk onderhoud + ecologisch systeem

Onze muuraquaria geven een puur en minimalistisch gevoel. Het filteren gebeurt volautomatisch dankzij onze biologische bodemfilters en energiezuinige warmwaterelementen. De unieke watercirculatie zorgt bovendien voor een perfecte distributie van het biologisch evenwicht. Op die manier geniet u zorgeloos van een levend schilderij. Het onderhoud blijft beperkt tot enkele onderhoudsbeurten per jaar. Verder zijn alle aquaria uitgerust met duurzame ledverlichting die dienst doet als ware sfeermaker. Zonsopgang of zonsondergang? Een lastige keuze, maar gegarandeerd een adembenemend effect.

Flatscreen aquarium plaatsen

Onze muuraquariums zijn een lust voor het oog, geven de ruimte een unieke uitstraling en vragen de aanpak van een specialist. Sfeeralux is die expert. Uw aquarium wordt met de grootse zorg en volgens de regels van de kunst geplaatst.

Bel of mail ons en we helpen u verder. Indien nodig komen we persoonlijk bij u langs.

Voordelen aquarium aan de muur

Rustgevend: het ideale zen-moment

Rustgevend: het ideale zen-moment

een levend schilderij

Dynamische decoratie: een levend schilderij

Een unieke inkijk in het onderwaterleven

Een unieke inkijk in het onderwaterleven

Eindeloos wegdromen bij kleurrijke zoetwatervissen

Eindeloos wegdromen bij kleurrijke

zoetwatervissen

Zelfbouwkriebels of All-in?

Kiest u voor de optie All-in? Dan word de muuraquarium volledig door ons geïnstalleerd, inclusief scaping en introductie van de visjes. Zo geniet u meteen met volle teugen van de onderwaterpracht. Op uw verzoek nemen we ook het onderhoud voor onze rekening. 


Meer weten over de mogelijkheden?