Bio- en Hybridebaden 

Met een biozwembad of hybride zwemvijver combineert u het beste van twee werelden: het comfort van een traditioneel zwembad met de ecologische toets van een zwemvijver. Geniet van een glashelder design-zwembad: gezonder, milieuvriendelijker én onderhoudsvriendelijk. Kortom, de puurste vorm van zwemwater.

227baa8d-9748-49f0-a75f-fec1cb61c4cb_947.jpg
32d24983-7748-4330-a344-6b7fd6c6aa6e.jpg
544df3b9-b9c5-441d-b43e-89a10fd366da.jpg
 

Milieuvriendelijk, biologisch, ecologisch

Een teveel aan chloor en andere schadelijke stoffen? Dat hoort vanaf nu tot het verleden, want met ons ecozwembad geniet u van een uiterst milieuvriendelijke waterbehandeling. Zo gebruikt u enkel biologisch afbreekbare producten en wordt uw zwembad uitgerust met de nieuwste technieken (bijv. frequentiegestuurde filter- en warmtepomp). De filtering gebeurt op een 100% ecologisch verantwoorde manier. Eventueel in combinatie met een sierlijke plantenzone.

00557f71-cc82-42ae-bb14-d742db187755_901.jpg

Onderhoudsvriendelijk + esthetisch

Onze hybridebaden integreren ook perfect in hun natuurlijke omgeving: uw tuin. Donkere liners zijn onderhoudsvriendelijk, warmen het bad sneller op en kleuren mee met het weer. Hoe zonniger de dag kleurt, hoe blauwer het bad oogt. Ook de mooie ledverlichting maakt van uw zwembad een echte eyecatcher.

Energiezuinige verwarming

Sfeeralux isoleert uw biozwembad achter de waterlijn en plaatst een lamellen of vloeibare afdekking. Die laatste houdt uw watertemperatuur stabiel op een esthetische wijze. Beide afdekkingen doen dienst als solardeken zodat het water nog meer opwarmt als de zon schijnt.
Een frequentie-gestuurde warmtepomp verzekert een constante watertemperatuur en verlengt uw zwemseizoen aanzienlijk. Kortom, de ultieme zwemervaring. 

Voordelen biologisch zwembad

buttonBio1.png

Gezond voor mens en natuur

Natuurlijk ogende afwerking

Natuurlijk ogende afwerking

Glashelder en algenvrij zwemwater

Glashelder en algenvrij zwemwater

Gezonder leven

Verwarmbaar tot een aangename 28°C

Geen ongewenste waterdiertjes

Geen ongewenste waterdiertjes

Esthetische meerwaarde

Het hele jaar door een esthetische meerwaarde

Zelfbouwkriebels?

Bij Sfeeralux kiest u voor professionele bouwpakketten van hoogwaardige kwaliteit. Duurzame producten, de ultieme luxe voor de doe-het-zelver. 
U bespaart ook nog eens 50% omdat u zelf aan de slag gaat met praktische handleidingen. Maar eerst krijgt u uitleg van een van onze medewerkers.


Vragen over de mogelijkheden voor uw tuin?
Uw natuurlijk zwembad zelf bouwen?