Sfeeralux: voor originele, ecologische muur- en dakbedekkingen

Waarom kiezen voor een verticale tuin of groendak?

Een groengevel of groendak is een mooi, duurzaam en milieuvriendelijk alternatief voor dakpannen en bakstenen. En ook binnenshuis kunt u genieten van een natuurlijke eyecatcher met een verticale tuin of unieke moswand. Dankzij de groengevels van Sfeeralux draagt u niet alleen een steentje bij aan de verbetering van het klimaat.

U geniet ook van de volgende voordelen:

  • Originele manier van geluidsisolatie

  • Thermische en hygrothermische effecten

  • Tal van (bio)ecologische voordelen (zuurstof, fijnstof, biodiversiteit)

  • Vastgoedwaarde verhogen

  • Verminderen van het stressniveau

  • Seizoensbeleving

Groene gevel of daktuin op maat met Sfeeralux

Bij Sfeeralux hanteren we een persoonlijke aanpak tijdens het aanleggen van uw groendak of verticale tuin. We ontwerpen eerst samen met u of uw architect een gevel die zich perfect aanpast aan uw budget en behoeften. Bij het kiezen van de beplanting geven we u met veel plezier raad over de beste soorten planten, zodat uw gevel of dak er het hele jaar door prachtig uitziet. Wanneer het tijd is om uw groengevel of groendak aan te leggen, gebruiken we altijd onderhoudsvriendelijke systemen, zodat u zo veel mogelijk plezier van uw tuin heeft met een minimum aan onderhoud. En als u uw onderhoud liever uitbesteedt, staan onze vakmensen altijd voor u klaar!

Wanneer u uw verticale tuin of groendak laat aanleggen door de experts van Sfeeralux geniet u van een uniek stukje natuur dat makkelijk te onderhouden is en alleen maar voordelen biedt.


Neem vandaag nog contact op met Sfeeralux voor een gratis en vrijblijvende offerte of advies over de verschillende mogelijkheden voor uw groengevel.