verticale tuin groene muur

Groene gevelsystemen

Soorten groene gevelsystemen

Gaat u voor een verticale tuin van Sfeera Lux? U vindt bij ons een oplossing voor elk budget en al uw behoeften. Kies uit onze groene gevelsystemen het type dat u op het lijf geschreven is:

Manuele groene gevelsystemen

Het eenvoudigste type uit onze groene gevelsystemen? Dat is het manuele systeem. Op uw waterleiding sluiten we een tuinslang aan. Een computertje regelt de irrigatietijden om uw groengevel van water en voedingsstoffen te voorzien. Wat moet u dan zelf doen? Regelmatig de meststoffen bijvullen, en bij buitentuinen de watertoevoer afsluiten bij vriestemperaturen.

Computergestuurde groene gevelsystemen

Wilt u zich geen zorgen maken over de bevloeiing en bemesting? Dan zijn onze computergestuurde groene gevelsystemen wat u zoekt. Ze zijn uitgerust met een filter die voor constant zuiver water zorgt. De computer houdt uw waterverbruik in het oog, doseert de meststoffen en meldt u – eventueel via een sms-berichtje – wanneer u ze moet bijvullen. Een temperatuursensor stopt de irrigatie wanneer het begint te vriezen.

Online groene gevelsystemen

Nog een stapje verder? Met onze online groene gevelsystemen hebt u geen omkijken meer naar uw verticale tuin: u geeft de opvolging in onze handen. Wij volgen online op hoe uw muurtuin het doet. Krijgen we een melding voor onderhoud of controle? Dan maken we een afspraak om bij u langs te komen. Daarbovenop is uw geveltuin in extra goede handen. Sensoren monitoren de vochtigheid en de temperatuur, en een compressor blaast bij naderende vorst het water uit uw leidingen.

Wilt u meer informatie over onze groene gevelsystemen? Wij staan u graag te woord. Bel of mail ons gerust.

Hebt u ook interesse in een verticale tuin of begroeide gevel?
Neem dan vrijblijvend met ons contact op.