Zoeken

Ecoprojecten op maat bij Sfeeralux

Bijgewerkt op: okt 1

Sfeeralux brengt uw leefomgeving in groene sferen. Realiseer een verticale tuin, groendak of biozwembad bij u thuis!


Kies voor een ecologische oplossing voor uw huis, tuin, dak of zwembad

Bent u op zoek naar een duurzame en natuurlijke inrichting van uw woning, tuin of bedrijf? Het is mogelijk een eigen ecoproject op te zetten met het handige en milieuvriendelijke concept van Sfeeralux, voor een volledig ecologische inrichting van uw binnenruimte, buitengevel en dakterras. Zo kunt u een verticale tuin, een daktuin, een groendak of een biozwembad aanleggen en creëert u uw eigen paradijsje waar het heerlijk toeven is. Met de ecologische en groene oplossingen van Sfeeralux profiteert u van vele voordelen door een groter wooncomfort, minder energieverbruik en het heilzame effect op uw gezondheid.


Ecologische groengevels voor binnen en buiten

Sfeeralux levert ‘groene’ panelen om uw binnen- of buitenruimte natuurlijk groen aan te kleden en wanden of gevels te voorzien van echte planten en mos. Het unieke groenconcept van Sfeeralux verleende al vele huizen en (dak)tuinen een ware metamorfose.


Groenvoorziening voor uw dak(tuin)

Het concept van Sfeeralux voor een groendak of een daktuin is onderhoudsvriendelijk. Dit natuurlijke alternatief voor dakpannen is bovendien een milieubewuste keuze en isoleert op natuurlijke wijze uw woning. Hierdoor verbetert niet alleen het woonklimaat in zomer en winter, maar beschikt u meteen over een uitstekende geluidsisolatie. Een dergelijke, meer duurzame

dakbekleding en inrichting van uw (dak)tuin verhoogt tevens de waarde van uw woning.


Natuurlijke zwembaden

Biozwembaden zijn een perfecte keuze voor een ecologisch verantwoorde aanleg van een zwembad op uw terrein. Een groot voordeel is dat de helft minder water en beduidend minder energie worden verbruikt. Daarnaast zijn er voor een biozwembad geen chemische middelen nodig en vindt middels een natuurlijk filtratiesysteem de waterzuivering plaats. Zo kunt u blijven genieten van heerlijk helder, natuurlijk schoon en gezond water.


Met de handige zelfbouwpakketten legt u zelf uw eigen natuurlijke zwembad of verticale tuin aan. Voor advies over de montage of het onderhoud van uw biozwembad of groengevel kunt u altijd rekenen op de ondersteuning van Sfeeralux. Neem snel contact op of vraag een offerte aan.

6 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven