Verticale tuinen

Groengevels zijn populair. Logisch ook, want zo’n verticale tuin of groene muur biedt alleen maar voordelen: isolerend, luchtzuiverend, stressverlagend, … Haal vandaag nog een stukje natuur in huis en kies een systeem op basis van uw budget en voorkeur.

d5a3c9a4-f62c-466f-89bb-257408deb070.jpg
8ba9c7e1-864c-45aa-bf33-1f0b445971c5_019.jpg
1e316cad-9588-4a5c-b820-a7f4a8e74fd7.jpg
 

Geveltuin in opmars

Met een geveltuin haalt u de kleuren en geuren van moeder natuur in huis. Hij brengt rust, oogt mooi en ontwikkelt gezonde lucht. Almaar meer mensen kiezen dan ook voor een verticale tuin.Tegenwoordig krijgt u van de stad of gemeente zelfs een subsidie voor het plaatsen van een groengevel. Die maakt uw straat of stad immers groener. Informeer dus zeker naar de steunmaatregelen en dien uw aanvraag in.

Uw muurtuin van Sfeeralux

Geen enkele realisatie is identiek. Daarom krijgt u van ons een persoonlijke aanpak.

Hebt u een architect? Perfect, we steken graag de koppen bij elkaar. Bij u ter plaatse bekijken we de mogelijkheden en bepalen we het concept, het ontwerp en de aanleg. U krijgt van ons een originele oplossing op maat, afgestemd op uw individuele behoeften en budget. Ook na de installatie staan we voor u klaar met service en onderhoud.

Interesse in een verticale tuin? Of gewoon meer weten over groengevels? Vraag advies over de mogelijkheden en keuze in planten.

Verticale tuinen: beplanting

 

De keuze aan planten voor een groene gevel is groot. Maar welke kiest u? Dat hangt allemaal af van uw persoonlijke keuze en de locatie of omgevingsfactoren.

Binnen of buiten? In direct zonlicht of in de schaduw?
Wij maakten een aantal deskundige selecties voor verschillende scenario’s zodat u zeker een geschikte formule vindt. Een idee krijgen van wat mogelijk is?

Voordelen muurtuin

Meerwaarde woning

Meerwaarde woning

Betere luchtkwaliteit

Betere luchtkwaliteit

Bespaar op uw energiefactuur

Bespaar op uw energiefactuur

Gezonder leven

Gezonder leven

Relaxerend

Relaxerend

Mini-groengevel?

Bij ons bestelt u ook makkelijk complete zelfbouwpakketten van D&M Depot, Belgische producent van het duurzaam Plug&Play-systeem Karoo. Dat wil zeggen dat u ze makkelijk zelf installeert. Het modulair systeem is voorzien van potgrond en past in elke ruimte. Maak uw eigen ontwerp. Ideaal voor een leuk accent! Strategisch geplaatste groei- of sfeerverlichting maakt het plaatje helemaal compleet.