Sfeeralux: zwemmen in 100% glashelder en drinkbaar water

Biozwembaden: het beste van twee werelden

Sfeeralux specialiseert zich in het plaatsen van natuurlijke zwembaden. Deze zwembaden combineren het comfort van een klassiek zwembad met een milieubewuste afwerking. Als u een ecologisch zwembad laat plaatsen, bespaart u bovendien maar liefst 50% op uw waterverbruik per jaar in vergelijking met een traditioneel zwembad! Een biozwembad zorgt ook voor een lager stroomverbruik omdat de frequentiegestuurde pompen en het intelligent filtersysteem alleen maar werken wanneer dat nodig is, terwijl klassieke zwembaden op vol vermogen blijven draaien. Daarbij gebruikt een ecozwembad enkel biologisch afbreekbare producten en maar een minimum aan fossiele grondstoffen!

De zuivering van een natuurlijk zwembad gebeurt door middel van nanofiltratie en een hydrolyse-sturing, waardoor levende organismen zoals algen geen kans krijgen om te groeien. Bovendien wordt door deze processen ook eventuele kalk uit het water verwijderd. Tijdens het filterproces komen er geen schadelijke stoffen vrij. Sfeeralux isoleert overigens uw biozwembad achter de waterlijn en plaatst een vloeibaar rolluik, zodat het water natuurlijk warm blijft. Biozwembaden zijn dus een zeer goede optie voor milieubewuste personen die willen genieten van glashelder water dat gezonder is voor mens en milieu.

Zonder twijfel de puurste vorm van zwemwater

Wilt u een ecologisch zwembad laten plaatsen? De vakmensen van Sfeeralux staan paraat en laten het hele proces vlot verlopen! Wij staan tijdens elke stap van het project klaar met onze jarenlange ervaring, zodat uw biozwembad correct, vlot en volgens uw wensen wordt geplaatst. En na het zetten van uw zwembad is er amper onderhoud nodig! 

Neem vandaag nog contact op met ons en ontvang een gratis offerte voor uw biozwembad.